ODISEA 2008


Avuí es 8 de febrer i només falten unes quatre hores per a saber ….( quins nervis!!!!!)
Però, realment volem saber-ho? Ahir, quan vem acabar de contestar totes les preguntes ( ai ESTESÍCOR…) Sara em va dir; quan sabrem els resultats? Bé, no importa, és igual si no guanyem, ens ho hem passat molt bé.
La veritat han estat uns dies molt intensos: primer llegim les preguntes, desprès, vinga, a buscar les respostes…. Ahhh, no funciona Google, Déu! l’ordinador s’ha penjat; què tinc que buscar?, no em recordo…SOCORROCOOOOO!!!!

Però tot va anar molt bé: dos dels quatre grups de Carlet han arribat a la final ( podrien haver estat tres si un accent maliciós no s’haguera mogut de lloc ), i ahir… quins nervis!
ODISEA 2008 no deixa de ser un concurs i com a tal necessita la competició, però, al meu parer, va molt més enllà: durant una setmana els xavals han viscut el món clàssic d’una manera que mai s’hagueren imaginat, a més, han après noves paraules: SYSSITIA , han descobert que saben més coses de les que imaginaven: eh!!! Josep, bé per APOL.LO , i sobre tot, han après a col·laborar entre ells ( desitge) i a buscar informació, ( la resposta concreta exigeix lectura acurada).

Qué més puc dir: passi el que passi tots hem guanyat, ...I MOLT.

Ara us vull deixar aquestes reflexions d’en Santi sobre l'ús de les noves tecnologíes. (psss, Santi...eh, des de Carlet et diem: ANEM A GUANYAR, ANEM A GUANYAR)



addenda: hem quedat 7e i 8e lloc. Bé, no està mal ( jo... era gens, gens )

"…ceterum censeo Theatrum Saguntinum no esse delendum."

2 comentarios:

santi dijo...

La meua enhorabona als teus alumnes per la passió que li han posat. A veure si en el pròxim vaixell que surta d'Ìtaca teniu més sort.
Com deia l'Ana, tots hem guanyat.

Algun alumne em va preguntat si podiem conèixer els altres participants del concurs. Eixe blog de llatí ens vindrá de perles.
Salutem plurimam

Anónimo dijo...

desde que no me das clase, ando desconcertado en tu blog, podrías explicar un poco lo del concurso porfa. tambien otra pregunta: ¿despues de hacer lo que hagan en sagunto dejarán de hacer el Ludi Saguntini?